Select your Top Menu from wp menus

Dosarul pasapoartelor romanesti: ‘fratie’ ilegala intre cetateni romani si moldoveni

80 de moldoveni sunt audiați de ofițerii Centrului anticorupţie în dosarul „paşapoartelor româneşti”. Acțiunile procesual-penale au demarat după ce pe adresa CCCEC au parvenit cereri de asistenţă judiciară din partea autorităților române. 

,,Este vorba de 80 de persoane fizice, care au participat la așa zisa afacere de redobândire a cetățeniei române în termeni mai restrânși.

Potrivit anchetatorilor, persoane intermediare române şi din Republica Moldova, contra unor sume de bani, cuprinse între 500 şi 1.000 euro sau alte atenţii, au dezvoltat o metodă pentru acordarea cetăţeniei şi obţinerea paşaportului românesc şi a vizei de şedere în România (în special în municipiul Bucureşti) pentru diverşi cetăţeni ai Republicii Moldova.

Anchetatori români au efectuat  timp de 2 zile  percheziţii în 32 de locuri, 36 de persoane fiind vizate în investigaţie. Din cele 36 de persoane, 15 sunt intermediari între Autoritatea Națională pentru Cetățeni şi cetăţeni moldoveni care au solicitat acordarea de cetăţenie română, au declarat, pentru Mediafax surse judiciare. De asemenea, în anchetă figureaza persoane oficale care au si fost deja rfetinute.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosarul-pasapoartelor-romanesti-fratie-ilegala-intre-cetateni-romani-si-moldoveni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19