Select your Top Menu from wp menus

Dosarul lui Adrian Nichifor va fi reexaminat

Curtea Supremă de Justiţie a casat astăzi hotărârea Curţii de Apel Chişinău care-l condamnase pe Adrian Nichifor la cinci ani de închisoare pentru omor.

Totodată, instanţa supremă a decis că dosarul va fi reexaminat de un alt complet de judecători de la Curtea de Apel.

Ana Uraschi, avocatul familiei victimei, a anunţat că va cere detenţie pe viaţă pentru Nichifor. În acelaşi timp, inculpatul pledează în continuare nevinovat şi cere să fie achitat.

Adrian Nichifor este învinuit că l-a împuşcat mortal pe fratele fostului comisar de Nisporeni într-un bar din Grozeşti. Judecătoria Ciocana l-a condamnat la 17 ani pentru omor cu plata daunelor morale familiei, însă Curtea de Apel a redus pedeapsa până la cinci ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosarul-lui-adrian-nichifor-va-fi-reexaminat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19