Select your Top Menu from wp menus

Dosarul judecatorului- „raider”, finalizat de procurori

Procuratura Anticorupţie a expediat instanţei de judecată cauza penală pe numele judecătorului de la Curtea de Apel Bender, Nicolae Nogai, acuzat de legalizarea înstrăinării acţiunilor de la BC „Moldova-Agroindbank” SA.

Judecătorul este învinuit de procurori de pronunţarea unei hotărâri contrare legii, soldată cu urmări grave.

Cauza penală a fost expediată pentru examinare conform competenţei teritoriale – Judecătoriei Căuşeni. Procurorii anunţă însă că vor înainta o cerere de strămutare a dosarului într-o o instanţă egală în grad din municipiul Chişinău pentru a obţine soluţionarea obiectivă şi rapidă a cazului, precum şi pentru desfăşurarea normală a procesului penal.

Amintim că, la demersul Procurorului General, Valeriu Zubco, la începutul anului curent, judecătorul a fost suspendat provizoriu din funcţie de către Consiliul Superior al Magistraturii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosarul-judecatorului-raider-finalizat-de-procurori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19