Select your Top Menu from wp menus

Dosarul celor doi ciobani din Mălăiești, omorâți iarna trecută, transmis în judecată

Dosarul penal privind omorul dublu săvârșit iarna trecută la o stână din satul  Mălăieşti, a ajuns in instanța de judecată. Despre aceasta anuntță Procuratura generală într-un  comunicat de presă. Instanța urmează să examneze cazul uciderii cu o deosebită cruzime a doi bărbați, care a avut loc in noaptea de Revelion. 

Potrivit actului de învinuire pregătit de procurori, în timp ce sarbătoreau sosirea Anului Nou, 2017, patru bărbați, fiind în stare de ebrietate alcoolică, s-au luat la bătaie. Toți patru erau ciobani, de la două stăne de oi  situate în vecinătate. Doi meseni au devenit victime ale  ciobanilor de la stâna vecină, care i-au omorîât apicandu-le lovituri cu un ciocan. 

Învinuiţii, cu vârstele de 20 şi 21 de ani, şi-au recunoscut vina și sunt cercetaţi în arest preventiv.

Dacă vor fi găsiți  vinovaţi de cele incriminate, inculpaţii riscă pedepse de până la 20 ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosarul-celor-doi-ciobani-din-malaiesti-omorati-iarna-trecuta-transmis-in-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19