Select your Top Menu from wp menus

Dosar penal pentru un moldovean care avea certificatul de înmatriculare falsificat

Poliţiştii români de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penală unui bărbat care conducea un autoturism, pentru care a prezentat la control un certificat de inmatriculare falsificat relatează Radio Orhei.
Bărbatul de 31 de ani , cu dublă cetăţenie română şi moldoveneasca conducea un automobile de model Audi. În timpul verificarilor poliţiştii au început să aibă dubii referitor la autenticitatea stickere-lor de inspecţie tehnică periodică aplicate pe certificatul de inmatriculare aparţinand autoturismului prezentat la control, iar ulterior s-a constatat că acestea nu indeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice.
Poliţiştii de frontieră au intocmit moldoveanului lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de; uz de fals, ce urmează a fi prezentată Parchetului de pe langă Judecătoria Iaşi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosar-penal-pentru-un-moldovean-care-avea-certificatul-de-inmatriculare-falsificat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19