Select your Top Menu from wp menus

Dosar penal pentru corupție pe numele unui angajat al primăriei!

Încă un caz de mită la Primărie. Specialistul principal din cadrul Direcţiei Funciare, Vasile Ungureanu, a fost audiat astăzi de ofiţerii Centrului Anticorupţie.

Pe numele funcționarului, în vârstă de 35 de ani, ar putea fi emis mandat de arest. Mai mult, suspectul ar putea fi doar o verigă dintr-o reţea de funcţionari corupţi care ar fi împânzit instituţiile de stat.

Surse din cadrul Centrului Anticorupţie au confirmat, pentru Jurnal TV, că Vasile Ungureanu este anchetat de ofiţeri. Pe numele bărbatului a fost deschis şi un dosar penal.

La începutul lunii mai, ofiţerii Centrului Anticorupţie l-au prins în flagrant pe juristul de la Primărie, Lilian Lisnic-Răscoală, în timp ce lua mită 10 000 de euro. Acesta ar fi luat banii de la patronul unei firme pentru a-l ajuta să-şi rezolve o problemă. Acum acesta se află în arest la domiciliu.
sursa:jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosar-penal-pentru-coruptie-pe-numele-unui-angajat-al-primariei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19