Select your Top Menu from wp menus

Dosar penal pe faptul incendierii clădirii Procuraturii din Vulcănești

Inspectoratul de Poliție Vulcănești a inițiat o cauză penală în cadrul căreia investighează circumstanțele incendierii sediului Procuraturii raionului Vulcănești.

Cazul a avut loc în această noapte, aproximativ ora 2.00, când persoane necunoscute au deteriorat camera de luat vederi de la intrarea în sediul Procuraturii, după care au incendiat două cauciucuri auto, stropite cu inflamabil.

În rezultat, a fost deteriorată ușa de la intrare în clădirea Procuraturii, în prezent fiind luate măsuri pentru repararea locației.

Funcționalitatea Procuraturii raionului Vulcănești nu a fost perturbată.

Acțiunile de urmărire penală sunt în desfășurare în vederea identificării, reținerii și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosar-penal-pe-faptul-incendierii-cladirii-procuraturii-din-vulcanesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19