Select your Top Menu from wp menus

Dosar penal în cazul polițistului din Florești, răpit în această dimineață de la Camenca

Procuratura raionului Florești a inițiat astăzi o cauză penală pe faptul răpirii unei persoane și uzurpare de calități oficiale de către  angajaţii structurilor de forţă ale autoproclamatei rmn.
Cazul a avut loc în această dimineață, când un ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești a fost răpit din curtea casei, situată în orașul Camenca, regiunea transnistreană.

Potrivit soției acestuia, polițistul a fost sechestrat de câteva persoane care aveau cagule pe cap, cu haine care aveau inscripția „MGB”, a așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, după care a fost urcat într-un automobil și dus într-o direcție necunoscută.

În prezent sunt efectuate acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii complete şi obiective a circumstanţelor cazului cercetat şi tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Pentru aceste acțiuni legislația Republicii Moldova prevede închisoare de până la 10 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosar-penal-in-cazul-politistului-din-floresti-rapit-in-aceasta-dimineata-de-la-camenca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19