Select your Top Menu from wp menus

Dorin Recean nu are de gând să se autosuspende.VIDEO

Dorin Recean nu are de gând să se autosuspende, despre aceasta el a declarat în cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi în cadrul căreia a prezentat rezultatele anchetei MAI pe marginea cazului de omor din 23 decembrie.
Declaraţia a fost facută ca raspuns la întrebarea daca are de gând să urmeze cerinţa speakerului Marian Lupu în care acesta sugera autosupendarea Procurorului General Valeriu Zubco, dar şi a conducerii MAI. Recean a declarat că nu a participat la acea vânătoare şi nu se află în conflict de interese.
În aceeaşi conferinţă, Recean a declarat că a dispus concedierea concedierea a comisarului de Făleşti, adjunctul comisarului pentru lucrul operativ şi a şefului unităţii de gardă care a înregistrat apelul despre incident.
Recean a mai declarat că informaţia despre incidentul de la vânătoare nu ar fi fost înregistrată corect nici la poliţie şi nici la spital.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dorin-recean-nu-are-de-gand-sa-se-autosuspende/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19