Select your Top Menu from wp menus

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin DIVORŢEAZĂ

Edilul capitalei Dorin Chirtoaca  si prezentatoarea Pro TV Anisoara Loghin divorteaza. Anuntul a fost facut de primar pe pagina sa de socializare, cu mentiunea ca decizia a fost luata in comun.

Cei doi s-au casatorit in primavara acestui an, dar se pare ca juramintele tinerilor insuratei nu au durat mai mult de o vara si o luna de toamna.

Chirtoaca a rugat in mesajul sau discretie, mentionand ca si asa situatia nu este placuta.

Update La câteva ore după ce primarul a anunțat pe pagina sa de Facebook că el și Anișoara Loghin se despart, postarea a fost ștearsă. Acum, internautii se intreaba daca Chirtoaca s-a razgandit ori e altceva la mijloc.

In orice caz, cu aceste noutati ziua si seara ploioasa de astazi a fost mai putin plictisitoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dorin-chirtoaca-si-anisoara-loghin-divorteaza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19