Select your Top Menu from wp menus

Dorin Chirtoacă rămîne în arest la domiciliu

Primarul capitalei Dorin Chirtoacă rămîne în arest la domiciliu, după ce magistrații Curții de Apel au respins recursul avocaților edilului, care au cerut eliberarea acestuia și cercetarea în libertate, informează MOLDPRES.

Dorin Chirtoacă a fost prezent la ședința Curții de Apel. Acesta a declarat că decizia magistraților ar fi una neîntemeiată. „Nu există motive pentru a menține arestul la domiciliu. Nu s-a ținut cont de motivația avocaților. Procurorul a anunțat în cadrul ședinței că urmărirea penală s-a finalizat și ne-a prezentat materialele pentru a lua cunoștință. La rîndul nostru, am cerut judecătorilor publicarea dosarului”, a spus Chirtoacă.

Tot astăzi, în cadrul ședinței la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, magistratul Victor Rațoi a declarat că se abține de la examinarea dosarului în care este vizat edilul, Dorin Chirtoacă.

Primarul municipiului Chișinău a fost reţinut la finele lunii mai de procurorii anticorupţie şi ofițerii Centrului Național Anticorupție, fiind bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dorin-chirtoaca-ramine-in-arest-la-domiciliu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19