Select your Top Menu from wp menus

Donație pentru Asociația Filantropia Creștină din Orhei VIDEO

Ziua de dumnică 29 octombrie, a fost una mai deosebită pentru biserca românească „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei.
Asociaţia Filantropia Creştină din cadrul parohiei şi centrul social care este în proces de înfiinţare, a primit drept donaţe un automobil, astăzi fiind organizată o slujbă de sfnţire a autovehicolului.
Vestea despre donaţie, la care în mare parte a contribuit un cetăţean german, dar şi câteva asociaţii: Fortotschka din Germania şi Bambini in Romania din Italia.a fost anunţată enoriaşilor de preotul bisericii Sergiu Aga în cadrul predicii duminicale.
Maşina potrvit lui Sergiu Aga, este extrem de utilă pentru a putea ajunge în diferite localităţi ale raionului, unde locuiesc beneficiarii mai multor proiecte realizate de Asociaţia Filantropia Creştină din cadrul parohiei. Cel mai ambiţios proiect, la moment este edificarea unui centru social şi comunitar, proces care loc cu sprijinul enoriaşilor din comunitate, a Guvernului României şi unor alocări făcute din bugetul raionului Orhei. Preotul Sergiu Aga îşi exprimă speranţa că lucrările vor fi sprijinite şi pe viitor, iar centrul îşi va putea deschide uşile cât mai curând.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/donatie-pentru-asociatia-filantropia-crestina-din-orhei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19