Select your Top Menu from wp menus

Doiniţa Gherman&Ricu Vodă: Urare de sărbători! AUDIO

Cu prilejul sarbatorilor de iarna, doi interpreti indragiti ne-au facut un cadou  frumos, incantandu-ne si urandu-ne   de bine si mai bine in anul care vine!

Doua voci inconfundabile –  ale  Doinitei Gherman si Ricu Voda- s-au unit intr-un duet , iar piesa lor superba   se intituleaza „Urare de sarbatori” si este in armonie deplina cu spiritul sarbatorilor de Craciun si An Nou.

Desigur, si  din  partea noastra, pentru Doinita Gherman si Ricu Voda – un maaare „La Multi Ani!” ,  cu un noian maaare de piese admirate de public.

La fel, pentru Catalin Gondiu, producatorul  Doinitei Gherman, datorita caruia piesa a ajuns sa fie prezentata ascultatorilor nostri. Or, aceasta „Urare de sarbatori”, pica acum la fel de bine  ca si ninsoarea in timpul iernii!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doinita-ghermanricu-voda-urare-de-sarbatori-audio/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19