Select your Top Menu from wp menus

Doi tineri, reținuți pentru că vindeau minorilor foi de odihnă false

Doi tineri de 18 și, respectiv, 20 de ani, au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de comercializarea unor foi de odihnă false minorilor.

Suspecţii au fost reţinuţi în flagrant delict. Oamenii legii au depistat asupra lor pliante şi bani în sumă de circa 5000 de lei. În cadrul audierilor s-a stabilit că tinerii, pe parcursul lunii iunie curent, ar fi vândut peste 30 de foi de odihnă a câte 500 de lei fiecare.

Ei au recunoscut că au făcut rost de aceste foi de la nişte persoane care au postat anunţuri pe unele din reţelele de socializare. Le cumpărau la preţuri reduse, apoi le vindeau în sectoarele Centru şi Buiucani ale capitalei.

Poliţia solicită pătimaşilor care încă nu s-au adresat la comisariatele de sector să o facă imediat.

Suspecții riscă amendă de până la 20 de mii de lei sau de la 2 până la 6 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-tineri-retinuti-pentru-ca-vindeau-minorilor-foi-de-odihna-false/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19