Select your Top Menu from wp menus

Doi tineri moldoveni implicaţi în activităţi criminale au fost reţinuţi in regiunea Moscova.Unul din ei a rănit 3 ruşi

Doi tineri moldoveni implicaţi în activităţi criminale au fost reţinuţi in regiunea Moscova.Unul din ei a rănit 3 ruşi
Potrivit presei din Rusia zilele trecute, organele de drept din oraşul Odinţovo, regiunea Mosocova au reţinut 2 cetăţeni ai Republicii Moldova .
În primul caz un moldovean, în vârstă de 23 de ani este acuzat că împreună cu un rus, de 31 de ani a ameninţat cu moartea un bărbat, punându-i la gât un ciob de sticlă.
Un alt tânăr de 20 de ani , cetăţean al Republicii Moldova a fost reţinut pentru faptul că a ranit cu un cuţit, 3 ruşi de 26, 28 şi respective 30 de ani. Aceştea sunt internaţi în spital.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-tineri-moldoveni-implicati-in-activitati-criminale-au-fost-retinuti-in-regiunea-moscova-unul-din-ei-a-ranit-3-rusi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19