Select your Top Menu from wp menus

Doi tineri din Cahul fabricau şi puneau în circulaţie a bani falşi

Doi tineri din Cahul, unul dintre care este minor, sunt bгnuiюi de Centrul anticorupюie de fabricare şi punere în circulaţie a banilor falşi.

Tinerii puneau în circulaţie bancnote cu nominalul de 20 lei BNM prin intermediul terminalelor de colectare a plăţilor pentru diverse servicii.

Ofiţerii anticorupţie au stabilit că aceştia caută diverse modalităţi de punere în circulaţie a bancnotelor false cu nominalul de 20, 50, 100 şi 200 lei. Ulterior, de către angajaţii Direcţia Generală Teritorială “Sud” a CCCEC au fost efectuate două livrări de control, în rezultatul cărora s-au procurat 11 200 lei falşi contra 4 000 lei veritabili şi 2 500 lei falşi contra sumei de 1 000 lei veritabili.

De menţionat, că după efectuarea percheziţiei la domiciliul unuia dintre bănuiţi a fost depistat utilaj prin intermediul căruia se falsificau banii.

Unul dintre bănuiţi este arestat pentru 30 de zile , iar dacă instanţa de judecată îi va gasi vinovaţi, cei doi riscă la 5 la 10 ani privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-tineri-din-cahul-fabricau-si-puneau-in-circulatie-a-bani-falsi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19