Select your Top Menu from wp menus

Doi tineri au decedat în urma unui accident produs la intrarea în satul Mitoc

Doi tineri de 28 și respectiv 30 de ani au decedat în urma unui accident rutier, produs ieri seara la intrarea în satul Mitoc. Aceștia erau pasagerii unui Opel Corsa, condus de un șofer în vârstă de  20 de ani și în care se mai afla încă o persoană. Trei persoane, inclusiv șoferul au fost transportate la spital, două din vitime decedând la reanimare.
Opelul a fost lovit puternic din spate de un automobil Ford Focus ce se deplasa spre Bălți și  era condus de un șofer în vârstă de 21 de ani.

La moment, potrivit comunicatoarei Inspectoratului de Poliție Orhei, Diana Maxim, nici o persoană nu a fost reținută, iar oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-tineri-au-decedat-in-urma-unui-accident-produs-la-intrarea-in-satul-mitoc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19