Select your Top Menu from wp menus

Doi români au încercat să traficheze o tânără din Moldova în Italia pentru prostituţie

La sfârșitul săptămânii trecute, angajații Poliției de Frontieră în cooperare cu colegii din România, au reușit să prevină un caz de trafic de ființe umane.

Astfel, pe sensul de ieșire din țară prin punctul de trecere Cahul, s-a prezentat un mijloc de transport,cu numere de înmatriculare românești, la volanul căruia se afala un cetățean român, iar în salon – un conațional de-al său și o tânără moldoveancă, care au declarat că merg în România.

În timpul realizării controlului de rigoare, polițiștilor de frontieră le-a parut suspect comportamentul fetei de 17 ani, dar și faptul că aceasta se deplasa cu doi bărbați străini, cu vârste de 42 și, respectiv 54 ani. La verificarea actelor de călătorie a minorei, inspectorii controlului de frontieră au observat că pașaportul a fost eliberat recent, la 1 iulie curent, iar procura fusese perfectată cu aproximativ două ore înainte de a sosi în punctul de trecere.

Luați la întrebări, bărbații s-au încurcat în declarații, susținând că se cunosc de două luni cu mama fetei, care a și încredințat minora pentru a o duce în vacanță la o rudă din Italia. Între timp, minora declara că va sta în România câteva zile, ulterior urma să ajungă în Italia, neprecizând scopul deplasării.

Deoarece în cazul dat au fost implicați cetățeni români, polițiștii de frontieră au apelat la ajutorul colegilor din România, care în urma unei verificări în baza de date s-a constatat că bărbații figurau ca fiind implicați în trafic de ființe umane.

În vederea continuării cercetărilor și stabilirii circumstanțelor, toate persoanele au fost preluate de către organele competente din România.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-romani-au-incercat-sa-traficheze-o-tanara-din-moldova-in-italia-pentru-prostitutie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19