Select your Top Menu from wp menus

Doi poliţişti reţinuţi de CNA pentru mită de aproape 2 000 euro

Angajaţii CNA împreună cu procurorii anticorupţie au reţinut 2 poliţişti fiind suspectaţi de corupere pasivă.
În fapt, un ofiţer de investigaţii al Biroului crime grave al Inspectoratului de poliţie Botanica, ar fi pretins 1800 euro pentru promisiunea de a soluţiona favorabil o cauză penală pornită în privinţa denunţătorului, şi pentru a nu iniţia pe numele ultimului un alt dosar pe faptul escrocheriei.
Suma primită de 1 300 euro urma a fi transmisă unui alt ofiţer de investigaţii din cadrul Inspectoratului de poliţie Ciocana.
La momentul reţinerii, 1300 euro au fost depistaţi în automobilul utilizat de unul din poliţişti, banii fiind predaţi benevol de către acesta.
Pe acest caz a fost pornită o cauză penală în temeiul art. 324 alin. (2) lit. b) şi c) Cod Penal al Republicii Moldova.
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, oamenii legii riscă închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.
Conducerea urmăririi penale este exercitată de către procurorii anticorupţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-politisti-retinuti-de-cna-pentru-mita-de-aproape-2-000-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19