Select your Top Menu from wp menus

Doi poliţişti din raionul Rîşcani au ajuns în judecată sub acuzaţia de corupere pasivă

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupţie i-a deferit justiţiei pe doi poliţişti din raionul Rîşcani sub acuzaţia de corupere pasivă.

În primul caz, un inspector superior al Secţiei Poliţie Rutieră din Rîşcani, este învinuit de procurori că, în iulie curent ar fi pretins şi primit de la un bărbat 250 euro pentru a-i aplica o sancţiune contravenţională minimă şi a-i elibera permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare a unităţii de transport.

Notăm că actele i-au fost ridicate bărbatului în rezultatul documentării accidentului rutier comis.

În celălalt caz, în august curent un inspector superior al Secţiei Poliţiei Criminală a pretins şi primit de la o persoană 500 euro pentru a nu începe urmărirea penală pe cazul unui act de huliganism.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-politisti-din-raionul-riscani-au-ajuns-in-judecata-sub-acuzatia-de-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19