Select your Top Menu from wp menus

Doi poliţişti de sector din Şoldăneşti, cercetaţi penal pentru trafic de influenţă

Doi poliţişti de sector din Şoldăneşti au fost reţinuţi de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie fiind suspectaţi de trafic de influenţă.
Potrivit denunţătorului, oamenii legii ar fi extorcat şi primit 7 000 lei pentru a nu pormi în privinţa acestuia o cauză penală pe faptul încălcării ordinii publice.
Ca rezultat al măsurilor speciale de investigaţie, reţinerea în flagrant a avut loc în preajma Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti. La momentul reţinerii 6 000 lei au fost depistaţi în mijlocul de transport ce aparţine unuia din poliţişti.
Ofiţerii de poliţie urmează a fi duşi astăzi la arest.
O cauză penală a fost pornită pe acest caz în temeiul art. 326 alin. (2) lit. b) Cod Penal, ce prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 3000 la 4000 unităţi convenţionale sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.
Conducerea urmării penale se află în gestiunea Procuraturii Anticorupţie


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-politisti-de-sector-din-soldanesti-cercetati-penal-pentru-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19