Select your Top Menu from wp menus

Doi oameni au murit luati de viitura in Vrancea si Bacau. Cod rosu de inundatii si cod portocaliu de ploi, in vigoare vineri in mai multe judete

Doi oameni au murit luati de viitura joi seara, in localitatea bacauana Livezi, respectiv in comuna vranceana Ruginesti, iar pe afluentii raului Trotus din judetele Bacau si Covasna este in vigoare si vineri un cod rosu de inundatii, anunta Mediafax. De asemenea, pana vineri la ora 18:00 este in vigoare un cod portocaliu de ploi in judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani. Meteorologii au avertizat ca ploile vor avea caracter torential si se vor depasi local 50 l/mp si izolat, mai ales in zona de munte, 80…100 l/mp.

Un barbat de 70 de ani din comuna vranceana Ruginesti a murit, joi seara, dupa ce, cazut de pe bicicleta, a fost luat de apele unui canal colector umflate de o viitura, trupul acestuia fiind dus 150 de metri pana sub un podet, unsprezece localitati din Vrancea fiind afectate de inundatii.

Un barbat in varsta de 41 de ani din localitatea bacauana Livezi a murit, joi seara, dupa ce a fost luat de o viitura, in timp ce trecea o punte spre locuinta sa.

Alte sapte judete (Harghita, Covasna, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Galati) sunt sub avertizare cod galben de ploi pana vineri la ora 21.00. Meteorologii anunta ca se vor inregistra frecvent cantitati de apa de 15…20 l/mp, iar in Moldova si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali precipitatiile vor depasi 40…50 l/mp.

In paralel, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Buzau, Neamt, Bacau, Vrancea, Iasi, Vaslui si Galati, valabila pana sambata la ora 12.00.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-oameni-au-murit-luati-de-viitura-in-vrancea-si-bacau-cod-rosu-de-inundatii-si-cod-portocaliu-de-ploi-in-vigoare-vineri-in-mai-multe-judete/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19