Select your Top Menu from wp menus

Doi oameni ai străzii internaţi la spital riscă să-şi piarda membrele degerate

In perioada ninsorilor viscolite si a temperaturilor scazute din aceste zile,  colaboratorii politiei din Orhei au depistat 20 de persoane fara adăpost.

Cinci din acesti oameni ai strazii au fost spitalizati, iar doua persoane cu degerăduri grave urmează să fise supuse intervenţiilor chirurgicale de amputare a membrelor degerate. Aceste date, de rand cu altele, au fost prezentate azi dimineata,  in  cadrul sedintei Comisiei Situatii Exceptionale Orhei.

In acelasi context, Directia Situatii Exceptionale Orhei a comunicat ca echipele de salvatori si pompieri au reacţionat la toate apelurile cetăţenilor, acordandu-le ajutorul posibil.  Autospecialele de intervenţie ale USP Orhei au deblocat peste 100 de unităţi de transport, printre care si 3 ambulante medicale care nu puteau ajunge la satele  Cucuruzeni, Voroteţ şi Sirota. In Vorotet se aflau in  asteptarea ajutorului  doua  persoane, una dintre care un  copil de 6 luni, iar in Sirota necesita aisitenta medicala o femeie gravida.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-oameni-ai-strazii-internati-la-spital-risca-sa-si-piarda-membrele-degerate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19