Select your Top Menu from wp menus

Doi moldoveni s-au pornit înot spre Italia

Este vorba despre doi tineri moldoveni cu vârstele de 22 şi 26 de ani, care au trecut râul Prut înot, cu intenţia de a se deplasa în Italia pentru de a găsi un loc de muncă.

Potrivit Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea, tinerii au fost observaţi pe direcţia localităţii de frontiera Vădeni şi au fost conduşi la sediul sectorului deoarece au trecut ilegal frontiera şi nu aveau acte de identitate.
Totodată politiştii de frontieră au constatat că unul dintre ei a mai fost depistat în data de 09.09.2009 trecând ilegal frontiera de stat.
Pe cazul dat a fost întocmite două cauze penale. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate în sfera infracţională.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-moldoveni-s-au-pornit-inotand-spre-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19