Select your Top Menu from wp menus

Doi moldoveni raniti intro explozie a conductei de gaze, In Rusia

În urma unei explozii a conductei de gaz din apropierea satului rus Ilicevka, regiunea Kaluga, au avut de suferit doi cetățeni ai Republicii Moldova, care munceau la piața din localitate, informează Unimedia cu referire la  rg.ru.

Bărbații au fost transportați la spital, fiecare având comoţie cerebrală şi arsuri termice în partea posterioară a capului și gâtului. În prezent, cei doi sunt eliberați din spital acasă, iar viaţa lor nu se află în pericol.

Incidentul a avut loc la 29 septembrie, în jurul orei 16.00 (ora locală). O ţeavă cu diametru de 700 milimetri a explodat la circa 1,5 km de satul Ilicevka, lângă o piață de construcții. Aceasta aproviziona cu gaz regiunile Kaluga și Briansk. Către orele 21.00, incendiul a fost stins, iar porțiunea deteriorată a gazoductului înlocuită.
În prezent se stabilesc circumstanțele incidentului.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-moldoveni-raniti-intro-explozie-a-conductei-de-gaze-in-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19