Select your Top Menu from wp menus

Doi moldoveni porniţi în Italia au fost reţinuţi de poliţiştii români de frontieră

Polţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi pe timpul executării unei misiuni specifice au reţinut două persoane din Republica Moldova care trecuseră inot raul Prut in Romania.

Cu ajutorul echipajului de pe autospeciala de termoviziune, s-a trecut la interceptarea şi reţinerea celor două persoane.

Din verificările efectuate şi din declaraţiile persoanelor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni R.Moldova şi se numesc: Oleg I., in varstă de 29 de ani şi Alexandru L., in varstă de 27 de ani si au trecut frontiera inot cu dorinţa de a ajunge in Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Politiştii de frontieră au intocmit celor doi in cauză lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de “intrare in ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat’’.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-moldoveni-porniti-in-italia-au-fost-retinuti-de-politistii-romani-de-frontiera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19