Select your Top Menu from wp menus

Doi minori, condamnaţi pentru acţiuni sexuale asupra unui copil

Procurorii au obţinut o pedeapsă cu închisoarea pentru doi minori care au săvârşit acţiuni violente cu caracter sexual în privinţa unui băieţel de 9 ani.

Potrivit rechizitoriului, inculpaţii, în 2010 aflându-se în raionul Ialoveni, prin constrângere fizică şi psihică au săvârşit acţiuni perverse cu caracter sexual în privinţa unui minor.

În februarie curent, inculpaţii care la momentul săvârşirii infracţiuni aveau câte 14 şi 17 ani au fost achitaţi de instanţa de judecată pe motiv că fapta acestora nu întruneşte elementele infracţiunii.

Sentinţa a fost atacată cu apel de către procuror, iar recent prin decizia Curţii de Apel Chişinău inculpaţii  au fost declaraţi culpabili şi condamnaţi la 3 şi 5 ani de detenţie.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-minori-condamnati-pentru-actiuni-sexuale-asupra-unui-copil/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19