Select your Top Menu from wp menus

Doi minori au omorât un om din cauza karaoke şi acum vor face puşcărie

Procuratura municipiului Chişinău a finalizat urmărirea penală şi a expediat instanţei de judecată cauza penală de învinuire a doi minori de comiterea huliganismului şi omorul intenţional al unui bărbat în incinta unui bar din Durleşti.
Crima a avut loc în noaptea de 17 iunie curent, într-un bar din orăşelul Durleşti. În urma unui conflict minorii l-au înjunghiat mortal pe un bărbat de 30 ani şi l-au rănit pe prietenul acestuia de 28 ani, ultimul fiind internat la spital cu diverse leziuni provocate în regiunea gîtului.
Potrivit procurorilor, aceştia s-au luat la ceartă în timp ce alegeau ce melodie să cînte la karaoke.
Deşi învinuiţii nu şi-a recunoscut vina încercînd să se eschiveze de la răspunderea penală, procurorii au acumulat probe pertinente care demonstrează vinovăţia celor doi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-minori-au-omorat-un-om-din-cauza-karaoke-si-acum-vor-face-puscarie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19