Select your Top Menu from wp menus

Doi militari din Trupele de Carabinieri au fost condamnaţi

Doi militari angajaţi prin contract în Trupelor de Carabinieri au fost condamnaţi pentru acte de violenţă şi abuz de putere comise în privinţa subalternilor săi.

Procuratura militară Chişinău a demonstrat în instanţa de judecată că, în iulie 2012 un locotenent major a lovit puternic un soldat pe motiv că ultimul nu era bărbierit.

Pentru acte de violenţă săvârşite asupra subalternului, inculpatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de 3 ani.

Într-un alt caz, în ianuarie curent, timp de câteva zile un militar a maltratat subalternii săi, impunându-i forţat să efectueze exerciţii fizice în afara orelor de pregătire fizică.

Pentru acţiunile sale, militarul a fost condamnat pentru acte de violenţă şi abuz de putere la 4 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de 3 ani.

Prin aceeaşi sentinţă inculpatul a fost privat de dreptul de a ocupa funcţii în Forţele Armate pe un termen de 3 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-militari-din-trupele-de-carabinieri-au-fost-condamnati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19