Select your Top Menu from wp menus

Doi maeştri în sport jefuiau femeile din capitală

Doi tineri sportivi din capitală au fost reținuți de poliție, fiind suspectați că atacau femeile în stradă și le furau bijuteriile.

Cei doi au vârste de 23 şi 24 ani și sunt ambii maeştri în sport. Aceștia activau într-un club sportiv din capitală ca instructori.

Suspecţii acţionau în timpul zilei, în sectorul Râşcani. Poliția a depistat acasă la ei câteva lănţişoare din aur furate. Din informaţiile deţinute de poliţie, suspecţii au reuşit să prejudicieze victimele cu cel puţin 15 mii de lei.

Cei doi maeștri în sport riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani, cu sau fără achitarea unei amenzi în mărime de la 10 mii la 20 de mii de lei.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-maestri-in-sport-jefuiau-femeile-din-capitala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19