Select your Top Menu from wp menus

Doi locuitori ai raionului Orhei au devenit câştigatori ai concursului anual “Polobocul de aur”

Doi locuitori ai raionului Orhei au devenit câştigatori ai concursului anual “Polobocul de aur”.

Între vinurile albe a ieşit câştigător „Muscat-2011” preparat de Valeriu Popa din satul Susleni, iar la categoria vinuri din soiuri hibride – „Hibrid” roşu,  produs de Mihail Romaniuc din oraşul Orhei.

„Rcaţiteli-2010” produs de Alexandru Crudu din Orhei va fi menţionat ca cel mai bun vin cu un termen de maturitare de peste un an.

În total 700 de mostre de vin, preparate de vinificatori din diferite regiuni ale ţării, au fost prezentate la concurs.

Premierea câştigătorilor concursului producătorilor de vin de casă „Polobocul de aur – 2012” va avea loc sâmbătă la „Moldexpo”, în cadrul Zilei Naţionale a Vinului.

Marele Premiu al concursului „Polobocul de aur – 2012” reprezintă un butoi de stejar de 120 l pentru vin.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-locuitori-ai-raionului-orhei-au-devenit-castigatori-ai-concursului-anual-polobocul-de-aur/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19