Select your Top Menu from wp menus

Doi judecători de la CSJ au demisionat

Doi judecători de la Curtea Supremă de Justiţie, Vasile Cherdivară şi Natalia Moldovanu şi-au dat astăzi demisia. Decizia a fost anunţată în cadrul şedinţei Consiliului Superior al Magistraturii. Cherdivară susţine că a făcut acest lucru binevol şi că a decis să cedeze locul tinerilor specialişti.

Natalia Moldovanu, care este şi vicepreşedintele CSJ, spune că nu este o decizie spontană şi că vrea să petreacă mai mult timp cu familia.

De menţionat însă, că procurorul general, Valeriu Zubco, a intentat o procedură disciplinară în privinţa judecătorului Natalia Moldovanu. Cazul urma să fie examinat la şedinţa colegiului disciplinar al Consiliului Superior al Magiatraturii din 15 iunie.

Preşedintele Curţii Supreme de Justiţie, Mihai Poalelungi, nu a comentat deocamdată acţiunile judecătorilor.
sursa:allmoldova.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-judecatori-de-la-csj-au-demisionat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19