Select your Top Menu from wp menus

Doi indivizi de 22 de ani riscă să petreacă următorii 20 de ani după gratii, pentru trafic de copii

Doi tineri cu vârstele de 22 ani, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală, pentru comiterea traficului de copii, în scop de exploatare sexual contra plată. Indivizii au fost documentaţi de poliţişti şi procurori pe parcursul a 3 luni de zile.

În acest context fiind iniţiată o cauză penală în baza  art. 206 CP Traficul de copii.

Potrivit materialelor urmăririi penale, indivizii abuzâd de poziţia de vulnerabilitate a victimelor, ar fi recrutat trei minore cu vârstele cuprinse între 14 şi 16 ani, pe care le adăposteau într-o locuinţă din capitală, unde acestea prestau servicii sexuale, contra plată. Banii obţinuţi din această activitate ilegală, erau încasaţi de indivizi.

Procuratura le-a înaintat celor doi învinuirea, iar la demersul procurorilor, un învinuit a fost plasat în arest preventiv pentru 30 zile, iar în privinţa celui de-al doilea instanţa de judecată urmează să se expuie.

Conform legislaţiei în vigoare aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-indivizi-de-22-de-ani-risca-sa-petreaca-urmatorii-20-de-ani-dupa-gratii-pentru-trafic-de-copii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19