Select your Top Menu from wp menus

Doi indivizi ar fi violat o minoră chiar in prezența unui angajat al IP Orhei

Acum câteva zile, în satul Pelivan a fost violată o minoră. Violul ar fi fost săvârşit de către doi locuitori ai satului Vatici şi s-ar fi produs chiar  în prezenţa şi cu complicitatea unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliţie (IP) Orhei.

Despre aceasta informează Procuratutura Generală, detaliind că, în noaptea de 22 spre 23 iulie, victima care se afla la discoteca din Pelivan  a fost ademenită într-un automobil, sub promisiunea că va fi dusă acasă. În loc de aceasta, fata în vârstă de 16 ani a fost obligată să întrețină relații sexuale.  Violatorii au fost  reţinuţi de oamenii legii şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Solicitată pentru mai multe informaţii, ofiţerul de presă al IP Orhei, Diana Maxim,  a relatat că la poliţie a avut loc doar înregistrarea cazului, acesta fiind preluat de procuratură,   în competenţa căreia se află cercetarea infracţiunilor în care figurează persoane sub vârsta majoratului. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-indivizi-ar-fi-violat-o-minora-chiar-in-prezenta-unui-angajat-al-ip-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19