Select your Top Menu from wp menus

Doi elevi au fost eliminați de la examenul de Bac la limba de instruire

Doi elevi au fost eliminați astăzi de la examenul de Bacalaureat la limba de instruire pe motiv de tentativă de fraudare, cu 17 mai puțini decît anul trecut la aceeași probă, informează MOLDPRES.

Directorul Agenției de Asigurare a Calității, Anatol Topală, a declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că unul dintre elevii eliminați a fost prins cu telefon mobil, iar celălalt – cu cască.

„Încurajăm elevii să mizeze pe propriile cunoștințe pentru a nu-și compromite viitorul academic. Faptul că în acest an numărul elevilor eliminați este mult mai mic denotă că aceștia sprijină reformele Ministerului Educației și văd avantajele pe termen lung ale aprecierii obiective”, a menționat Topală.

Conform regulilor de susținere a examenelor de bacalaureat, în cazul anulării unei probe pe motiv de fraudare, se anulează notele la toate probele de examen, iar elevii respectivi pot susține repetat Bacalaureatul abia la anul.

19712 candidați au susținut astăzi examenul de Bacalaureat la limba de instruire. Următorul examen, la limba străină, va avea loc pe 9 iunie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-elevi-au-fost-eliminati-de-la-examenul-de-bac-la-limba-de-instruire/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19