Select your Top Menu from wp menus

Doi copii micuţi au trăit o săptămână lângă cadavrul mamei lor, intr-un apartament incuiat

O intamplare cumplita a avut loc in or. Taiset, regiunea Irkutsk, Rusia. Doua fetite de 2 si 4 ani au s-au aflat  timp de o saptamana intr-un apartament incuiat, langa cadavrul mamei lor. N-au murit de foame numai datorita hranei pentru pisica, scrie lifenews.ru.

Politia a gasit un tablou ingrozitor in apartamentul  care a fost  descuiat dupa ce vecinii au anuntat despre un miros de putrefactie care se simtea tocmai pe scara.

Intrebate de ce nu au plans si nu au chemat in ajutor, cele doua surioare au spus ca se temeau de mama lor care nu le da voie sa faca zgomot atunci cand doarme.

Politia presupune ca femeia a fost omorata de cateva zile.

Fetitele au fost transportate la spital si, potrivit medicilor, si-au revenit.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-copii-micuti-au-trait-o-saptamana-langa-cadavrul-mamei-lor-intr-un-apartament-incuiat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19