Select your Top Menu from wp menus

Doi congresmeni republicani au propus o rezoluţie care vizează furtul miliardului

Doi congresmani republicani, Randy Weber și Trent Franks, au propus o rezoluție în Congresul SUA care îndeamncă  președintele american, dar și Departamentul de Stat al să limiteze asistența oferită R. Moldova, doar pentru sectorul justiției și lupta cu fenomenul corupției și să investigheze dacă printre banii furați din sectorul bancar moldovenesc se regăsesc și împrumuturi oferite de Fondul Monetar Internațional. De asemenea, oficialii propun să fie creată o listă cu persoane care au fost implicate în furtul miliardului.

Printre cei propuşi pentru listă se numără speakerul Andrian Candu, preşedintele CSJ Mihai Poalelungi, conducători ai procuraturii şi Centrului Anticorupţie, dar şi Vladimir Plahotniuc.

Fostul premier Ion Sturza a comentat pe o reţea de socializare că pare foarte serios, iar cei cu cu ochii pe Moldova , discuta pe larg. Si nu in McDonalds.Domnii Plahotniuc si Candu ar trebui sa reactioneze, spune Sturza.

Tot astăzi s-a anunţat că  Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în SUA, în perioada 28 septembrie – 5 octombrie 2016. Agenda vizitei în SUA a Președintelui Parlamentului include importante întrevederi cu autoritățile publice din SUA, cu partenerii de dezvoltare și cu reprezentanții mai multor think tank-uri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-congresmeni-republicani-au-propus-o-rezolutie-care-vizeaza-furtul-miliardului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19