Select your Top Menu from wp menus

Doi cetăţeni ai Israelului – reţinuţi. Au încercat să dea mită, în legătură cu percheziţiile de săptămâna trecută

Câţiva dintre studenţii din Israel, vizaţi în percheziţiile petrecute săptămâna trecută, au încercat să găsească diferite modalităţi ilicite pentru a nu fi traşi la răspundere penală şi au înfăptuit mai multe acţiuni de corupere şi trafic de influenţă în interes personal, dar şi în interesul grupului criminal organizat. Unul dintre studenţii vizaţi şi bănuiţi de circulaţie ilicită de droguri, a încercat să mituiască persoane cu  funcţie de răspundere şi persoane publice din cadrul Biroului de Migraţie şi Azil, dar şi la alte persoane publice din instituţii implicate în documentarea infracţiunii de circulaţie ilicită de droguri.

Astfel, ieri, aproximativ la ora 17:30, au fost prinşi în flagrant delict doi cetăţeni ai statului Israel cu vârsta de 23 şi respectiv 24 de ani, unul din aceştia fiind bănuit în comiterea infracţiunii de circulaţie ilicită de droguri, în timp ce urmau să transmită a doua tranşă a mijloacelor financiare, prin intermediul investigatorului sub acoperire.

Urmare a percheziţiilor corporale, asupra acestora au fost depistate şi ridicate suma de 2600 euro, dar şi alte obiecte care prezintă importanţă pentru cauza penală. După ce au fost audiate, persoanele reţinute şi-au recunoscut parţial vinovăţia şi au consimţit să colaboreze cu oamenii legii.

În ipoteza stabilirii vinovăţiei, aceştia riscă o pedeapsă de la 6 la 12 ani şi respectiv, de la 3 la 7 ani privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-cetateni-ai-israelului-retinuti-au-incercat-sa-dea-mita-in-legatura-cu-perchezitiile-de-saptamana-trecuta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19