Select your Top Menu from wp menus

Doi canibali au fost reţinuţi în Rusia

Două persoane suspectate de canibalism au fost arestate în Rusia. Potrivit unui comunicat al Comitetului de anchetă rus, primul suspect ar fi ucis cel puţin şase locuitori.

Potrivit ediţiei de luni a cotidianului Izvestia, acesta mânca ficatul victimelor sale. Între 2009 şi 2011, suspectul a ucis cel puţin şase locuitori din regiunea Penza (560 km sud-est de Moscova) ale căror cadavre le-a îngropat.

Totodată, în timpul unei percheziţii la domiciliul suspectului, a fost descoperit un jurnal intim în care acesta detalia crimele comise. Suspectul a identificat victimele pe bază de fotografii, potrivit sursei citate. Izvestia mai scrie că presupusul criminal, un tânăr de 23 de ani, a comis acte de canibalism asupra victimelor sale.

De asemenea, Comitetul de anchetă al Rusiei a anunţat arestarea la Vladivostok (Extremul Orient) a unui individ de 35 de ani, care a recunoscut că şi-a ucis un amic pentru a mânca din carnea lui împreună cu o altă cunoştinţă a sa.

Cazurile de canibalism sunt destul de răspândite în Rusia. În august 2011, poliţia din Murmansk (nord-vest) a arestat un tânăr rus care a recunoscut că a ucis şi a mâncat un om pe care l-a cunoscut pe un site internet pentru homosexuali.

În ianuarie 2009, un tânăr măcelar şi amicul său vânzător de flori au înecat o tânără de 16 ani în cada din apartamentul unuia dintre ei, pentru ca apoi să mânânce victima.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-canibali-au-fost-retinuti-in-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19