Select your Top Menu from wp menus

Doi candidați au fost eliminați de la examenul de bacalaureat la disciplina de profil

Doi candidați au fost eliminați de la examenul de bacalaureat pe motiv că au fraudat proba de examen la disciplina de profil. Ei nu vor fi admiși la următoarele probe de examen și vor avea dreptul să susțină examenul de bacalaureat începând cu sesiunea 2018. Proba de examen la disciplina de profil a fost au susținută astăzi, 13 iunie, de 17 700 de candidați, transmite IPN.

Potrivit Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, în majoritatea centrelor de bacalaureat examenul s-a desfășurat în conformitate cu prevederile metodologiei. Cât despre testele care au ajuns în ajun pe internet, Agenția menționează că persoanele care pretind că dețin testele, propunându-le pentru vânzare, de fapt comercializează falsuri.

Următoarea probă de examen va avea loc vineri, 16 iunie, la disciplina la alegere: geografie, fizică, chimie, biologie, matematică, informatică, istoria românilor și universală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-candidati-au-fost-eliminati-de-la-examenul-de-bacalaureat-la-disciplina-de-profil/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19