Select your Top Menu from wp menus

Doi candidați au fost eliminați de la BAC pentru tentativă de fraudă

Doi candidați au fost eliminați din sala de examen la cea de-a doua probă de bacalaureat din acest an, pentru tentativă de fraudă. Ei nu vor fi admiși la probele următoare și vor putea susține examenul de bacalaureat abia la anul. Astăzi, 6 mai, circa 15 mii de candidați au susținut proba la limba de instruire, dintre care 12508 – la limba romană, transmite IPN.

Ministerul Educației și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare îndeamnă elevii să mizeze și în continuare doar pe forțele proprii și să se pregătească cu seriozitate de examen.

Următoarea probă din sesiunea de bacalaureat se va desfășura vineri, 9 iunie. În această zi va avea loc examenul la limba străină. Aproape zece mii de candidați vor susține proba la limba englez, iar peste 5 mii – la limba franceză.  169 de candidați  vor fi testați la limba germană, 32 – la limba italiană, 55 – la limba spaniolă și 40 – la limba turcă.

Prin decizia Comisiei Naționale de Examene, 637 de candidați, deținători ai certificatelor, obținute în urma promovării examenelor cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine, au primit nota 10 din oficiu. Candidații respectivi nu se prezintă la proba de examen din data de 9 iunie. De asemenea, la această probă nu se prezintă candidații care dețin diplome de gradul 1, 2 sau 3, obținute în cadrul olimpiadei republicane la limbi străine din acest an.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-candidati-au-fost-eliminati-de-la-bac-pentru-tentativa-de-frauda/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19