Select your Top Menu from wp menus

Doi barbati s-au inecat in week-end in 2 bazine acvatice, la Rezina

Ambele cazuri au avut loc  in circumstante asemanatoare, aproximativ la aceeasi ora, cu barbati de aproximativ aceeasi varsta ,  insa in zile si locuri diferite. 

Primul  inec a avut loc sambata, 4 august in jurul orei 20. Un b arbat de 44 de ani a intrat in  apa bazinului de la Roşcana si nu a mai iesit la suprafata.

Al doilea  caz  a avut loc duminica, 5 august in jurul orei 19.30. Un barbat in varsta de 41 de ani  s-a inecat in iazul din satul Pecişte.

Potrivit lui Viorel Pătraş, sef sectie la Directia Situatii Exceptionale Orhei, corpurile celor doi inecati  au fost extrase din apa destul de repede de persoanele de pe mal. Mai ales ca atat intr-un  caz, cat si in altul barbatii au venit la odihna, impreuna cu rude si prieteni. Nu este exclus, a relatat Patras, ca inecurile sa aiba legatura si cu consumul de alcool.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-barbati-s-au-inecat-in-week-end-in-2-bazine-acvatice-la-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19