Select your Top Menu from wp menus

Doi bărbaţi din raionul Ungheni au fost condamnaţi pentru infracţiuni comise în stare de ebrietate

Judecătoria raionului Ungheni a condamnat doi bărbaţi la închisoare pentru tentativă de omor şi vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale.

În primul caz, potrivit procurorilor, un tânăr a pătruns în casa unei familii din or. Ungheni la care muncea ocazional şi a iniţiat o ceartă cu stăpânul casei pe motiv că ultimul nu i-a permis să înnopteze în casa lui.

Fiind în stare de ebrietate agresorul a înjunghiat bărbatul şi pe soţia acestuia, după care a fost oprit de vecinii care au venit în ajutor. Pentru acţiunile sale comise în iulie curent, inculpatul în vârstă de 21 ani a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

În celălalt caz, la sfârşitul anului 2011, doi consăteni fiind în stare de ebrietate s-au luat la ceartă.

Unul dintre bărbaţi l-a bătut pe celalălat atât de crunt încât victima a fost transportată la spital, însă a decedat în urma leziunilor grave cauzate.Inculpatul în vârstă de 33 ani a fost condamnat la 11 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-barbati-din-raionul-ungheni-au-fost-condamnati-pentru-infractiuni-comise-in-stare-de-ebrietate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19