Select your Top Menu from wp menus

Doi BĂRBAŢI din două sate ale raionului Orhei, DECEDAŢI în incendii FOTO

Doi bărbaţi, de 57 şi de 58 de ani, au devenit victime ale incendiilor care s-au produs în satele Isacova şi Bieşti. Corpurile carbonizate ale celor doi au fost găsite de către pompieri, la doar câteva ore distanţă. Într-un caz, incendiul ar fi fost provocat de imprudenţa în timpul fumatului, iar în celălalt – de unele defecte ale sobei.

Noaptea trecută, în jurul orei 2, Direcţia Situaţii Excepţionale  Orhei a fost alertată din cauza unui incendiu care a izbucnit în satul Isacova.
Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar după stingerea incendiului, în una din cele trei camere ale casei a fost descoperit corpul carbonizat al unei persoane. Vecina, care a chemat pompierii, a povestit că victima avea un mod de viaţă nesănătos şi obişnuia să fumeze în încăpere. Casa nici nu avea electricitate, iar proprietara ei locuieşte în Rusia. Cauza probabilă a incendiului din Isacova este imprudența în timpul fumatului.

Azi dimineaţă, la ora 8, pompierii au fost anunţaţi că arde o casă în satul Bieşti. Ajunşi la faţa locului, pompierii din Orhei au constatat că fumul iese de sub acoperişul bucătăriei bucătării de vară. Pe cuptorul din interior zăcea cadavrul carbonizat al stăpânului, care locuia singur. Se presupune că incendiul a avut loc cu 2 zile în urmă, dar fumul a fost observat abia luni de către un trecător care a anunţat pompierii şi poliţia.

  • incendiu isacova
  • incendiu biesti

foto: DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-barbati-din-doua-sate-ale-raionului-orhei-decedati-in-incendii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19