Select your Top Menu from wp menus

Doi băbraţi au fost reţinuţi pentru vânzarea unei diplome false

Ofiţerii Serviciului investigare a fraudelor economice al IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie Chişinău au reţinut în flagrant delict doi bărbaţi, cu vârstele de 28 şi respectiv, 49 ani, care au încercat să vândă un certificat falsificat, de absolvire a cursurilor specializate de chelner – barmen, contra sumei de 450 euro. Reţinerea acestora a avut loc la începutul lunii curente în urma acţiunilor autorizate.
Poliţiştii au constatat că bănuiţii ar fi activat în complicitate şi cu alte persoane, care falsificau şi puneau în circulaţie diplome de studii superioare, carnete de muncă, paşapoarte, buletine de identitate şi permise de conducere auto româneşti.
Ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar ulterior au fost eliberaţi conform deciziei instanţei de judecată.
În prezent ei sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru falsificarea documentelor şi escrocherie. Dacă instanţa de judecată îi va recunoaşte vinovaţi de cele incriminate, atunci ei riscă închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-babrati-au-fost-retinuti-pentru-vanzarea-unei-diplome-false/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19