Select your Top Menu from wp menus

Divorţul secolului: Bill şi Hillary Clinton

Fostul preşedinte al Americii, Bill Clinton şi soţia sa, Hillary, divorţează. După  36 de ani de căsnicie oficialii americani au decis să meargă pe drumuri diferite.

Potrivit celor de la Libertatea, mariajul celor doi “şchiopăta” de mult timp, iar multe persoane bănuiesc că Hillary a rămas căsătorită cu Bill Clinton doar pentru a se afirma pe arena politică. Astfel, dânsa a deveni una dintre cele mai influente persoane din America.

„Cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau în viaţă a fost aceea de a nu divorţa de Bill”, spunea Hillary Clinton, în urmă cu câţiva ani, în cartea „Trăind istoria”, pe care a lansat-o  după scandalul sexual în care soţul ei a fost implicat cu Monica Lewinsky, o tânără stagiară de la Casa Albă, cu care Bill Clinton a avut o relaţie extraconjugală , scrie Libertatea.

De-a lungul anilor, căsnicia lor a fost pusă la încercare de nenumărate ori, după ce mai multe femei au declarat că au fost amantele fostului preşedinte american.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/divortul-secolului-bill-si-hillary-clinton/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19