Select your Top Menu from wp menus

Dispar torrentele si site-urile de file sharing? Procesul de 5 milioane de dolari

Autoritatile americane si europene, dar si studiourile de productie, editurile si unii artisti investesc tot mai multe resurse pentru eliminarea site-urilor de torrente si de filesharing.

Site-ul DepositFiles e pe punctul de a incheia cazul cu editura Perfect 10, care publica reviste pentru adulti. Aceasta a dat in judecata firma din spatele paginii de web, acuzand-o ca incalca legile drepturilor de autor si ca distribuie in masa un continut care ar fi trebuit platit. Suma vehiculata este de cel putin 5 milioane de dolari.

Prima plangere a fost depusa in iunie anul trecut, pe numele companiei Kalmet Investments, din Insulele Seychelles.

Procesul s-a judecat in California. Totusi, pana la urma ambele parti au decis sa ajunga la o intelegere si sunt acum in faza redactarii documentului. Potrivit declaratiilor oficiale, acesta va fi gata cel tarziu pe 16 iulie.

Detaliile acestei povesti nu au ajuns inca la urechile presei. Contactati de TorrentFreak, cei de la DepositFiles au spus ca nu pot face declaratii pe aceasta problema.
sursa:yoda.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dispar-torrentele-si-site-urile-de-file-sharing-procesul-de-5-milioane-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19