Select your Top Menu from wp menus

Directorul unui centru de instruire auto din nordul ţării a fost reţinut

Directorul unui centru de instruire auto din nordul ţării a fost reţinut de către ofiţerii Direcţiei Generale Teritoriale „Nord” a CNA şi procurorii anticorupţie fiind suspectat de trafic de influenţă.
Potrivit denunţătorului, acesta, în comun cu o persoană necunoscută, ar fi extorcat şi primit 300 euro, în scopul de a determina susţinerea cu succes a examenului de calificare auto şi eliberarea permisului de conducere la categoria „B”. Suspectul ar fi pretins că are influenţă asupra unor persoane publice din cadrul Secţiei de Înmatriculare a Transportului şi Calificare Auto Ungheni.
Drept urmare a măsurilor speciale de investigaţie întreprinse de către ofiţerii anticorupţie, bănuitul a fost reţinut în flagrant delict după primirea banilor extorcaţi.
Pe acest caz a fost pornit un dosar în temeiul art. 326 alin. (2) lit. b) Cod Penal. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 1.000 la 3.000 unităţi convenţionale sau închisoare de la 3 la 7 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorul-unui-centru-de-instruire-auto-din-nordul-tarii-a-fost-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19