Select your Top Menu from wp menus

Directorul unei grădiniţe din Capitală, cercetat pentru corupere pasivă

Directorul unei grădiniţe din Capitală a fost prins în flagrant de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie după ce a primit 1000 de lei de la părintele unui copil.
Potrivit denunţătorului, banii ar fi fost ceruţi pentru înscrierea copilului la grădiniţă. Asta chiar dacă părinţii aveau actele necesare eliberate de către Direcţia educaţie.
În cadrul percheziţiei, care a avut loc în prezenţa avocatului, banii extorcaţi au fost depistaţi în cizmele funcţionarei. Tot în încălţăminte au mai fost găsiţi încă 1500 de lei şi 250 de euro.
Femeia a fost escortată la CNA unde este audiată de către procurorii anticorupţie.
Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru corupere pasivă. Dacă va fi găsită vinovată, bănuita riscă până la 10 ani de închisoare cu o amendă de până la 60 000 de lei.
Conducerea urmăririi penale este exercitată de către procurorii anticorupţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorul-unei-gradinite-din-capitala-cercetat-pentru-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19