Select your Top Menu from wp menus

Directorul SA Regia Apa Canal Orhei, Mihail Chiperi, a fost suspendat din funcţie VIDEO

Secventele video din aceasta postare, vin cu detalii privind suspendarea lui Mihail Chperi din functia de director al SA Regia Apa Canal Orhei.
Directorul SA Regia Apa Canal Orhei, Mihail Chiperi, a fost suspendat din funcţie pe o perioadă de 3 luni. Decizia a fost luată de consilierii din fracţiunea majoritară şi consilerul Partidului Nostru, Igor Câşlari, joi 30 iulie , în cadrul şedinţei Consiliului orasenesc (CO) Orhei. Chestiunea a fost inclusă suplimentar pe ordinea de zi la propunerea viceprimarului si, la moment, inca consilierului Igor Grigoriev şi a provocat polemici aprinse.

Procedura de vot a decurs cu neclarităţi. Iniţial s-a anunţat că proiectul de decizie este susţinut de 13 consilieri. Apoi, Igor Grigoriev a spus că nu ar fi observat votul unui consilier, iar preşedintele şedinţei Evgheni Pisov a anunţat că pentru suspendarea lui Mihail Chiperi au votat14 consilieri.
Împotriva acestei decizii au votat 3 consilieri, iar 6 s-au abţinut.
De notat ca proiectul de decizie care era pregatit pentru aprobare la sedinta (CO) prevedea ca Mihail Chperi sa fie eliberat din functie.